Beoordelingen van Chong Kee Restaurant Amsterdam

Recente recensies van Chong Kee Restaurant Amsterdam

5 sterren na 62 reviews

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tjaptjoi Chong Kee met rijst. Verrukkelijk! Heerlijke groenten in een zeer smakelijke bouillon met mals vlees, kip een garnalen. De twee loempiaatjes vooraf waren om je vingers bij op te eten. De bezorging was snel, de bezorger vriendelijk. Blij met Chong Kee!

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Mijn bestelling is vlot en goed op temperatuur bezorgd. Een van de betere in Amsterdam

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een half uur langer moeten wachten...maar het was heerlijk!

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Staat bij gratis sushi roll.ga je bellen dat je hem niet derbij hebt gehad zeggen ze ja de sushi chef is op vakantie..haal.het dan van de site af

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke mihoen met kip gegeten. Zeer smakelijk.

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed,, ik had om medium zout gevraagd zodat mijn gast met hoge bloeddruk mee kon eten. Daar was rekening mee gehouden.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het verleden vaker bij Chong Kee besteld en altijd super goed. Waarschijnlijk hebben ze een nieuwe kok, want deze keer was het toch iets anders van smaak/samenstelling. Het was nog goed en lekker. Daarnaast zou er iets met één van hun bezorgers zijn. Direct na de bezorging werd ik gebeld met vragen hoe de bezorger er uit zag enzo. In de tussentijd werd ons eten koud. Erg jammer.

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer de bestelde sushi was niet asnwezig

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker bezorging ietsje later maak geen.punt van bezorger was ook vriendelijk

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slecht en koud eten

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed verzorgd en lekker gegeten.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker (snel)

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een half uurtje te vroeg,maar dat was nu geen probleem Eten smaakte goed was niet zo heel erg warm. Bedankt voor de lekkere sushi

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht, En fantastisch lekker

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chong Kee. Super lekker vers bereid voedsel. Lekker scheutig met de hoeveelheid. Voor mij al jaren het beste restaurant in de buurt.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. 👍

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. 👍

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd superlekker, vooral de Chinese en Surinaamse gerechten. Deze keer ook een Indonesische bami rames besteld, maar dat zou ik de volgende keer liever weer bij een Indonesische toko halen. Verder prima, altijd vers, snel en vriendelijke bezorgers. En bedankt voor de gratis sushi!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en prima eten!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en de bezorging was snel

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten weer❤

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor weinig geld.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moksi box was erg lekker!! 10/10 alles zat er bij en genoeg voor 4 man.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed dat er nog normaal chinees in Amsterdam gegeten kan worden. Lekker eten, aardige mensen.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik bestel vaker hier, omdat ik het erg lekker vind. Minpunt: als ik b.v. eten bestel met vlees erop en erdoor zie ik nauwelijks vlees erdoor, wel genoeg erop. Bij het aangeven wat ik gratis wil, ontvang ik geheel iets anders. Ondanks dit zeker een aanrader

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echte aanrader, we bestellen hier al jaren voor op de zaak.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Totaal smakeloos dat geld voor alle 4 gerechten en daardoor ben ik erg teleurgesteld.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd of de saus apart geserveerd kan worden en of ik chopstocks voor 4 personen kan krijgen. Is helaas niet gebeurd. Erg jammer, bestel notabene vaker bij Chongkee. Nu denk ik heel goed na of ik dat nog doe.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. En lekker snel gebracht . Bami mag vleesvulling en eivlokjes erin hebben en de smakelijke kip liever zonder bot svp ( splinters). De sushi ( met dank voor uw gulle gaven) was weer zaaaalig

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker goed gekruid

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was zoals altijd prima.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

zeer tevreden met het product. zeer smakelijk

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud en bestelde nasi niet gekregen

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdje geleden alweer voor het laatst gehad maar was niet hetzelfde als toen. Eten was ook koud, saus minder smaakvol en vlees niet knapperig

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en veel. Ook snelle bezorging en nog goed warm

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst gebeld met restaurant en de mevrouw was heel erg lief en beleefd. Heb besteld vanuit t hotel en eten was netjes en op tijd bezorgd. Het eten was lekker en prijs was t waard

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zeer tevreden

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, alleen de Thaise viskoekjes waren tegengevallen. Het leek alsof ze waren gekrompen. De rest van het eten was beetje koud toen het werd bezorgd.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fried crispy box was een groot succes ! Jullie hadden het erg druk , begreep, 15 minuten vertraging bovenop de drie kwartier wachttijd. Maar wat mijn gasten en mij betreft was het het waard ! Een hard hollende, verregende bezorger met warme sushi, deed ons het lange wachten vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd goed en op tijd geleverd

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is goed en lekker maar de bezorging duurt lang 45 min tot een uur. Diegene die de telefoon opneemt is altijd heel vriendelijk en de bezorgers zijn aardig.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, beleefd en absolute aanrader is een hele geroosterde pekingeend

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekkere en royale porties! Goed eten

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is goed en lekker maar bezorging duurt nogal lang circa een uur. De bezorger ging bijna naar verkeerde huisnummer, niet Goed gelezen. Gelukkig zag ik hem buiten en riep hem vanuit mijn balkon. Dus aub tegen bezorgers zeggen goed opletten welk huisnummer op de bestelling vermeld staat! Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals heel vaak bij Chong Kee duurt het te lang voordat je je eten krijgt. Een HEEL UUR op je eten wachten is veels te lang. Ik heb zelf een zaak en ze hebben bij mij nog nooit een uur moeten wachten op hun eten. Jammer

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

was fantastisch

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en bezorgd binnen de afgesproken tijd.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nog geen 2021, voor bezorgen in mij bezorggebied met vijf euro verhoogd.