Beoordelingen van Chong Kee Restaurant Amsterdam

Recente recensies van Chong Kee Restaurant Amsterdam

5 sterren na 34 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moksi box was erg lekker!! 10/10 alles zat er bij en genoeg voor 4 man.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed dat er nog normaal chinees in Amsterdam gegeten kan worden. Lekker eten, aardige mensen.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik bestel vaker hier, omdat ik het erg lekker vind. Minpunt: als ik b.v. eten bestel met vlees erop en erdoor zie ik nauwelijks vlees erdoor, wel genoeg erop. Bij het aangeven wat ik gratis wil, ontvang ik geheel iets anders. Ondanks dit zeker een aanrader

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echte aanrader, we bestellen hier al jaren voor op de zaak.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Totaal smakeloos dat geld voor alle 4 gerechten en daardoor ben ik erg teleurgesteld.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd of de saus apart geserveerd kan worden en of ik chopstocks voor 4 personen kan krijgen. Is helaas niet gebeurd. Erg jammer, bestel notabene vaker bij Chongkee. Nu denk ik heel goed na of ik dat nog doe.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. En lekker snel gebracht . Bami mag vleesvulling en eivlokjes erin hebben en de smakelijke kip liever zonder bot svp ( splinters). De sushi ( met dank voor uw gulle gaven) was weer zaaaalig

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker goed gekruid

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was zoals altijd prima.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

zeer tevreden met het product. zeer smakelijk

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud en bestelde nasi niet gekregen

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdje geleden alweer voor het laatst gehad maar was niet hetzelfde als toen. Eten was ook koud, saus minder smaakvol en vlees niet knapperig

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en veel. Ook snelle bezorging en nog goed warm

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst gebeld met restaurant en de mevrouw was heel erg lief en beleefd. Heb besteld vanuit t hotel en eten was netjes en op tijd bezorgd. Het eten was lekker en prijs was t waard

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zeer tevreden

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, alleen de Thaise viskoekjes waren tegengevallen. Het leek alsof ze waren gekrompen. De rest van het eten was beetje koud toen het werd bezorgd.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fried crispy box was een groot succes ! Jullie hadden het erg druk , begreep, 15 minuten vertraging bovenop de drie kwartier wachttijd. Maar wat mijn gasten en mij betreft was het het waard ! Een hard hollende, verregende bezorger met warme sushi, deed ons het lange wachten vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd goed en op tijd geleverd

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is goed en lekker maar de bezorging duurt lang 45 min tot een uur. Diegene die de telefoon opneemt is altijd heel vriendelijk en de bezorgers zijn aardig.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, beleefd en absolute aanrader is een hele geroosterde pekingeend

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekkere en royale porties! Goed eten

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is goed en lekker maar bezorging duurt nogal lang circa een uur. De bezorger ging bijna naar verkeerde huisnummer, niet Goed gelezen. Gelukkig zag ik hem buiten en riep hem vanuit mijn balkon. Dus aub tegen bezorgers zeggen goed opletten welk huisnummer op de bestelling vermeld staat! Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals heel vaak bij Chong Kee duurt het te lang voordat je je eten krijgt. Een HEEL UUR op je eten wachten is veels te lang. Ik heb zelf een zaak en ze hebben bij mij nog nooit een uur moeten wachten op hun eten. Jammer

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

was fantastisch

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en bezorgd binnen de afgesproken tijd.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nog geen 2021, voor bezorgen in mij bezorggebied met vijf euro verhoogd.